Menu

Lot 4

Philippe Starck with Eugeni Quitllet "Masters" Chair

H: 38 cm

Sold for €80

ADDITIONAL INFO

Lot Notes

Scaunul "Masters" este un tribut puternic adus pentru trei scaune simbolice, re-citite și re-interpretate de geniul creativ al lui Starck. Siluetele de neconfundat a "Series 7" de Arne Jacobsen, "Tulip Armchair" de Eero Saarinen și "Eiffel Chair" de Charles Eames se întrepătrund într-un hibrid sinuos, dând viață unei fuziuni de stiluri originale și captivante. 

Scaunul "Masters" este ușor, practic și stivuibil și poate fi folosit și la exterior. Pentru a oferi Scaunului Masters un aspect și mai prețios, exclusiv și sofisticat, s-au aplicat finisaje noi și surprinzătoare. Scaunul "Masters" a fost onorat cu prestigiosul "2010 Good Design Award" oferit de Chicago Athenaeum - Museum of Architecture and Design și 2013 Red Dot Design Award.

INNOVA a fost înființată în anul 1997, ca o afacere de familie axată pe produse de design interior de calitate - și continuă să îndeplinească cu mândrie aceste viziuni originale. Este această pasiune și dăruire, care asigură faptul că INNOVA rămâne concentrată pe promovarea designului interior de lux în România. INNOVA este sinonim cu prezentarea și comercializarea produselor de design interior și exterior de calitate. Avem o misiune: furnizarea de produse care creează un impact puternic si de durată, dar în același timp, satisface nevoile funcționale ale clientului.

INNOVA a fost înființată în anul 1997, ca o afacere de familie axată pe produse de design interior de calitate - și continuă să îndeplinească cu mândrie aceste viziuni originale. Este această pasiune și dăruire, care asigură faptul că INNOVA rămâne concentrată pe promovarea designului interior de lux în România. INNOVA este sinonim cu prezentarea și comercializarea produselor de design interior și exterior de calitate. Avem o misiune: furnizarea de produse care creează un impact puternic si de durată, dar în același timp, satisface nevoile funcționale ale clientului. - See more at: http://lavacow.com/current-auctions/benefit-auctions/din-inima-pentru-viitor-benefit-auction/philippe-starck-with-eugeni-quitllet-masters-chair.html#sthash.o7FDmWlK.dpuf

Courtesy of Innova

NOTICE TO BUYERS

For this particular benefit auction, no additional buyer's premium will be charged on the hammer price. The final sale price will equal the hammer price.

You can choose to pick up the Lot from the Lavacow office in Bucharest, free of charge, or have it delivered from our office to your address, in which case you will cover any related expenses and taxes.

LOGIN TO LAVACOW

×
×

Join Our Newsletter

Get notified of upcoming auctions and works of interest.

×

In order to place bids you have to fill in your Account Information with the mandatory Auction Settings.
Go to Auction Settings

Your bid was successfully received.