Lot 20

Giulia, Ciprian Vlaicu & Andrei Coman, cu sprijinul ROMAERO

Aripi pentru visuri

1576184400

Sold for €1,000

ADDITIONAL INFO

Lot Notes

Crăciunul ne aduce timp de povești și de speranță, timp de visare și de imaginație nemărginită, timp în care nimic nu e imposibil. În ziua în care cu toții credem în magie, bradul nostru spune o poveste despre puterea fiecăruia dintre noi de a fi extraordinari, despre curajul de a visa dincolo de limite și despre cum visătorii de azi pot construi mâine o lume mai bună pentru noi toți. Trei artiști, arhitectul Ciprian Vlaicu, unul dintre urmașii marelui Aurel Vlaicu, alături de actorul și designerul Andrei Coman, artista Giulia și o echipă tehnică a celei mai mari companii din industria aerospațială românească, au transformat părțile componente ale unor aeronave care și-au încheiat zborul într-o inițiativă menită să dea aripi. Cu 60 mii ore de zbor și mai mult de 35 milioane de mile prin cer, „Aripi pentru visuri” este singurul brad care a înconjurat Pământul de peste 1200 ori.
Inspirat de poveștile pionierilor aerului, Vuia, Vlaicu și Coandă, trei români vizionari care au redefinit posibilul dar și de istoria performanței românești în industria aeronautică, construită pe parcursul unui secol la ROMAERO, bradul „Aripi pentru Visuri” reprezintă speranța aceluiași viitor excepțional pentru toți copiii României.

NOTICE TO BUYERS

For this particular benefit auction, no additional buyer's premium will be charged on the hammer price. The final sale price will equal the hammer price.

LOGIN TO LAVACOW

×
×

Join Our Newsletter

Get notified of upcoming auctions and works of interest.

×

In order to place bids you have to fill in your Account Information with the mandatory Auction Settings.
Go to Auction Settings

Your bid was successfully received.