Lot 13

Omid Ghannadi susținut de Emisiunea La Măruță

Rădăcini

1576184400

Sold for €180,000

ADDITIONAL INFO

Lot Notes

Povestea dintre Omid și Festivalul Brazilor a început deja de câțiva ani, iar întâlnirea lor se oglindește în proiectele gândite de la an la an. Așa cum a obișnuit, fiecare brad vine cu o identitate proprie și are câte un mesaj puternic în spate, care a găsit succesul de fiecare dată. 
Anul acesta, lui Omid i s-a alăturat Cătălin Măruță, s-au unit deci, doi oameni care știu să vândă frumos povești de bine. Împreună vor dărui experiența unui proiect susținut de idei simple în aparență, însă puternice în manifest. Când ne gândim la bradul de Crăciun, ne gândim la familie, la cămin, la căldură sufletească și serenitate; când ne-am gândit la unitatea acestui peisaj, ne-am agățat de un cuvânt simplu, de o idee, de rădăcini. Acestea ne statornicesc pe noi, familiile noastre, întreaga lume, nu putem funcționa dezrădăcinați. Motiv pentru care proiectul nostru e strâns legat de acest concept și pentru a-l realiza ne vom ridica în fapt la înălțimea acestui puternic mesaj, pregătind o surpriză, care să ducă întreaga experiență într-un tărâm al reflecției profunde.

NOTICE TO BUYERS

For this particular benefit auction, no additional buyer's premium will be charged on the hammer price. The final sale price will equal the hammer price.

LOGIN TO LAVACOW

×
×

Join Our Newsletter

Get notified of upcoming auctions and works of interest.

×

In order to place bids you have to fill in your Account Information with the mandatory Auction Settings.
Go to Auction Settings

Your bid was successfully received.